Atunci când am lansat Huckleberry, am observat numărul în creștere de utilizatori din România, chiar dacă nu am făcut niciun fel de marketing direct în această țară. Am fost profund impresionată de grija de care dați dovadă în calitate de părinți. Am primit multă apreciere de la familiile din România și vreau să dau dovadă de reciprocitate.

Suntem încântați să îți putem oferi Huckleberry Plus la un cost convenabil pentru familia ta, chiar dacă acesta înseamnă 0 dolari. A fost un an greu, dar credem cu tărie că somnul sănătos ar trebui să fie accesibil fiecărei familii.

Implementăm sistemul plătește-cât-poți pentru familiile noastre din România pentru a face Huckleberry Plus și opțiunea SweetSpot îmbunătățită mai accesibile. Acest sistem îți va oferi acces la abonamentul Plus timp de 6 luni de la înscriere. După această perioadă, vei avea opțiunea de a reaplica pentru a continua să beneficiezi de Huckleberry Plus la un preț subvenționat.

Pentru a activa abonamentul Huckleberry Plus, te rog să apeși aici.

Notă: Abonamentul Plus nu include programe de somn personalizate. Acestea sunt parte a abonamentului Premium. Dacă ai nevoie de un program de somn, acestea pot fi achiziționate individual de pe site-ul nostru.

Sper ca acest mic gest să aducă un somn odihnitor familiei tale!

♥,

Jessica, 

Co-fondator Huckleberry, mamă a trei copii