Sunt încântată să îți pot oferi Huckleberry Plus la un cost convenabil pentru familia ta, chiar dacă acesta înseamnă 0 dolari. A fost un an greu, dar cred cu tărie că somnul sănătos ar trebui să fie accesibil fiecărei familii.

Când am lansat Huckleberry, am observat numărul în creștere de utilizatori din România, chiar dacă nu am făcut niciun marketing direct în această țară. Am fost profund impresionată de grija de care dați dovadă în calitate de părinți. Am primit multă apreciere de la familiile din România și vreau să dau dovadă de reciprocitate.

La mijlocul lunii aprilie am anunțat că urmează să lansăm noul abonament Plus, din care urma să facă parte opțiunea SweetSpot, întro variantă îmbunătățită. Am inclus un link către un program de asistență financiară, dar nu am primit atât de multe înregistrări din România precum ne așteptam. Acest lucru m-a pus pe gânduri deoarece ceea ce este considerat a fi un preț accesibil în SUA poate fi unul prea mare odată convertit în moneda românească.

Pe termen scurt, vom implementa modelul plătește-cât-poți pentru familiile din România pentru a face abonamentul Huckleberry Plus și opțiunea îmbunătățită SweetSpot mai accesibile. Acest model îți va da acces la abonamentul Plus până la data de 31 ianuarie 2022. La acea dată, vei avea în continuare opțiunea de a aplica să primești Huckleberry Plus la un preț subvenționat.

Pentru a activa abonamentul Huckleberry Plus, te rog să apeși aici.

Notă: Abonamentul Plus nu include programe de somn personalizate. Acestea sunt parte a abonamentului Premium.

Sper ca acest mic gest să aducă un somn odihnitor familiei tale!

♥,

Jessica, 

Co-fondator Huckleberry, mamă a trei copii